Network

Partners

Career

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the Tilburg University Challenge by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest while being notified of interesting career opportunities.

Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Junior scrum master

Het bijdragen aan de inrichting van onze organisatie en processen. Daar ben jij verantwoordelijk voor als junior scrum master. Faciliteer jij het team van ontwikkelaars en testers bij de meetings die bij de scrum methode horen? En wil jij jouw team en de product owners coachen? Lees dan snel verder. En solliciteer vandaag nog als junior scrum master bij De Mandemakers Groep.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Junior product owner verkoop

Als junior product owner bij De Mandemakers Groep werk je in een bruisende omgeving aan het optimaliseren van processen en (IT-)applicaties. Binnen werktijd doe je dat op een ambitieuze, gestructureerde agile manier. Búiten werktijd doen we dat vooral op een gezellige manier. Team Digitalisering onderneemt namelijk van alles samen; van een gezamenlijke voetbalpool tot een vrijdagmiddagborrel in onze eigen Mandemakers-bar. Wil jij over een paar weken ook meedoen met de pubquiz? Solliciteer dan direct!
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Junior business analist

Als junior business analist ben je onmisbaar bij De Mandemakers Groep. Samen met jouw collega’s bedenk je functionaliteiten om de klantervaring en interne processen te optimaliseren. Er heerst echt een groepsgevoel op de afdeling; samen gaan jullie voor de beste resultaten en problemen lossen jullie samen op. De functie is afwisselend en uitdagend, maar dat is gelukkig precies waar jij blij van wordt. Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer vandaag nog!
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Trainee pega developer

Vind jij het leuk om echte business software te maken zonder daarvoor gedetailleerde code te hoeven schrijven? Wij leren je werken met het innovatieve platform van Pega en jij verovert de wereld in elke fase van de digitalisering van ons bedrijf.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Business Analist

Als Business Analist bij Etesian zet je je expertise in binnen complexe projecten bij (top) ondernemingen in Nederland en fungeert daarbij als brug tussen de business en IT. Je analyseert en documenteert business processen en informatiestromen. De functie omvat de volgende taken/ werkzaamheden; Stakeholder management en informatie ophalen, impact analyses uitvoeren, software selecties, requirements/User Stories opstellen, business cases opstellen, gebruikers trainen, je bent of assisteert de Product Owner, uitvoeren van vooronderzoeken en het maken van functionele ontwerpen zijn werkzaamheden waarmee je te maken krijgt. De vraag naar Business Analisten neemt alleen maar toe in de markt en we zijn daarom op zoek naar een ambitieuze consultant die ervaring heeft en door wil groeien.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Cloud Infra Consultant

ls Cloud/Infra Consultant heb je kennis van IT-infrastructuur en maken nieuwe ontwikkelingen je enthousiast op bijvoorbeeld Cloud en netwerkgebied. Naast je technische kennis ben jij in staat om je omgeving mee te nemen in de moderne uitdagingen en oplossingen. Idealiter heb je ervaring met Microsoft Azure, Amazon Web Services, private Cloud en/of hybride omgevingen. Je hebt minimaal 3 jaar (relevante) werkervaring in een soortgelijke functie. Je vindt het leuk om hands-on bezig te zijn, gaat uitdagingen niet uit de weg en je bent in staat onze klanten te adviseren over hun IT-infrastructuur vraagstukken. Daarnaast volg je de ontwikkelingen rondom Cloud architectuur op de voet, ga je graag naar events en verdiep je je in nieuwe materie middels blogs, podcasts en andere vakliteratuur. Bereid zijn om zelf kennis te delen en/of ook technische artikelen te schrijven is een pré. Als uitgangspunt werk jij conform secure by design, en staat beschikbaarheid, vertrouwelijkheid, en integriteit centraal. Binnen je dagelijkse werkzaamheden ben je waakzaam en heb je een oog voor de zwakke plekken in het IT-landschap.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Microsoft .NET Ontwikkelaar

Als developer achterhaal je proactief de behoeften en wensen van de gebruikers binnen de organisatie. Deze vertaal je naar functionele en technische ontwerpen, afhankelijk van de omvang van het project. Vervolgens realiseer, programmeer en test je je oplossingen, om daarna samen met je klant te bespreken of het gewenste resultaat bereikt is.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Senior BI Consultant

Als Senior BI Consultant lever je een bijdrage aan de verbetering van de besturing van organisaties. Je bent verantwoordelijk voor de analyse van business processen en de vertaling hiervan naar concrete, consistente en betrouwbare informatievoorziening. Het uitgangspunt hierbij is de informatiebehoefte van de klant. Daarnaast ontwerp, ontwikkel en implementeer je concrete oplossingen zoals management dashboards en -rapportages en analyse omgevingen ten behoeve van de besturing op alle niveaus van de organisatie. Je dicht de kloof tussen enerzijds de organisatorische besturingsvraagstukken en anderzijds de BI concepten.